Kapela Lady Kate se chystá již po třetí do Vizovic
Jihlavská gothic heavy kapela Lady Kate se již po třetí předvede před publikem jednoho z největších festivalu v ČR, MASTERS OF ROCK 2016  a povedlo se i něco navíc říká na úvod manažer a bubeník kapely Ondřej ,,plešoun,,Němec.
V lednu 2015 jsme se rozhodli založit putovní festival Metal forever tour a přizvali do tohoto projektu i kapely OCELOT  a  AUTOBUS
Tento projekt si získal u fanoušků i pořadatelů slušnou podporu a zájem projevil i hudení televizní kanál TV Rebel, kam si nás pozvali do pořadu ,,Fesťák”,  abychom celý tento projekt ještě více priblížili fanouškům, ale i organizátorům kul. akcí, doplňuje  Němec.

V letošním roce se tento putovní festival dostal již do osmi měst a stále se hlásí další organizátoři, z čehož máme velkou radost. Přemýšlel jsem, jak  více tento projekt podpořit a napadlo mě tento projekt nabídnout i na MOR.  Po domluvě s organizátory, se to nakonec povedlo a na Masters of rock  letos zahrají i kapely AUTOBUS a OCELOT, dodává Němec.
Letošní rok je pro Lady Kate hodně pestrý.  Vznikl nový klip Opera, potom DVD a pomalu se chystá materiál na novou desku, která by se měla začít točit ke konci roku 2016.
Metal forever tour se ale objeví i v Jihlavě 03.06. 2016  na velkém sále v Dělnickém domě a jako hosta jsme si pozvali skvělou kapelu DEATHWARD, která tento projekt odstartuje již od 20:00 hod.
V průběhu večera proběhne i dvojkřest a to kapely Autobus, která bude křtít zbrusu nové CD a Lady Kate , která pokřtí své nové DVD.  Všechny kapely navíc představí své nové skladby, tak doufáme , že dorazí co nejvíc lidí a sál se naplní.
Co dalšího čeká fanoušky?
Tak  v letošním roce hlavně koncerty, chystáme  X. ročník podzimního festivalu Garage of rock, kde se objeví např. i kapela DOGA  , ale samozřejmě i jihlavská hudební scéna, včetně nás .
A trošku nakousnu i začátek příštího roku, kdy planujeme a už teď dojednáváme koncert společně s německou kapelou XANDRIA, se kterou jsme měli tu čest si zahrát před lety  v Jihlavě, kam jsme je zároveň i pozvali. V součastné době se jedná o místě a ceně. Kapelu XANDRIA si chceme pozvat, protože kapela Lady Kate bude v příštím roce slavit 10 let od vzniku a pokud se povede dotočit CD, tak budeme mít na křtu skvělého kmotra, dodává s úsměvem Němec.
redakce JNB ( R. Trojan )