Jednatelé reklamní a umělecké společnosti NT-music Ondřej Němec a Radek Trojan v těchto dnech dokončují seznam kapel ve své nabídce.

Na co sázíte v tomto roce?
Je pravda, že jsme dojednali nějaké podmínky o spolupráci a samozřejmě také navazujeme na spolupráci z předešlých let. Novinkou je kapela KREYSON a ZAKÁZANÉ OVOCE, ale nadále pracujeme i na různých projektech, jako jsou Pivní festivaly, připravuje se už i podzimní festival GARAGE OF ROCK, ale i další kult. akce, jako např. METAL FOREVER TOUR , na kterém se společně objeví kapely Autobus , KREYSON memorial a Lady Kate, uvedl úvodem Ondřej Němec.

Na různých portálech se objevují akce i z druhého konce republiky, i to je vaše práce?
Tak samozřejmě, že ne jen naše. Vše je o spolupráci s kluby a provozovateli kult. akcí po celé ČR. Jde hlavně o to mít co nabídnout a za přijatelné ceny. K tomu patří zajištění, např. ozvučení, promotion, propagace, apod. Není to zas tak jednoduché, snažíme se vždy o to, aby byl spokojený jak provozovatel, tak i návštěvník, dodává Radek Trojan.
Co taková umělecká společnost zajišťuje kromě kulturních akcí?
Vše je dané smluvně, oficiálně zastoupené kapely musí mít zajištěné podmínky pro vystoupení a k němu patří i kompletní promo, jako například plakáty, ale i propagační materiál, jako např . trika, mikiny, fota, CD, promo v rádiu i v TV, výrobu klipů, apod.
Zajišťujeme i nahrávací studio, výrobu nosičů, výrobu rekl. předmětů, apod. Sortiment je poměrně veliký. Úzce spolupracujeme s různými výrobci, se kterými se snažíme vytvořit a zajistit dané požadavky kapel, ale už zajišťujeme tyto věci i pro různé firmy. Navázali jsme i spolupraci i s nadačním fondem Šťastná Hvězda.

Jak v tomto odvětví podnikání snášíte konkurenci, je asi těžké konkurovat např. Pragokoncertu, nebo nějaké reklamní firmě, co dané produkty například vyrábí ?
Ono je to trošku jinak. Cca 80% rekl. agentur funguje tak , že má více dodavatelů a výrobců a zákazníkovi tak může zajistit různé ceny i kvalitu. Nedávno jsme ve spolupráci se společností VENAdesign připravili reklamní předměty např. pro kapely DOGA a ZAKÁZANÝ OVOCE.

A co se týče Pragokoncertu, tak zde bychom se snažili porovnávat slona s mravencem., dodává s úsměvem Němec. Stojíme pevně na zemi. Nesnažíme se dělat megalománské akce, na které bychom nestačili. To není účelem. Jsme schopni zajistit soukromé akce, svatební servis, Festivaly, ples, koncert, pivní festival, apod. a to vše prakticky na klíč, na koncert Iron Maiden vás pozve právě ten Pragokoncert .
Co pro nás chystáte tento rok na Vysočině?
Vše je v jednání, ale i letošní rok by se měl konat podzimní festival GARAGE OF ROCK , BEERFEST na Pávově, připravujeme i koncerty kapely Kreyson, projekt Metal forever tour , no a pak trošku dál od Vysočiny Pivní festival v Oslavanech, Festival ve Václavovicích u Ostravy , apod.
Je toho hodně a věříme, že vše dopadne ke vší spokojenosti.
VŠE NAJDETE NA :  http://www.ntmusic.cz/
rozhovor pro JNB připravila Pavla Štěpánková